miercuri, 18 februarie 2009

do gole koze mp3


  • Folk pevačica Stoja na snimanju spota za pesmu “Do gole kože” angažovala dva mišićava Hrvata, s kojima se mazila tokom snimanja

  • Stoja Novaković snimila je spot za pesmu “Do gole kože”, koji je prepun erotskih scena. Naime, mnogi će se sigurno šokirati folkerkinim stajlingom i nastupom u ovom video-klipu jer se pevačica mazi sa dvojicom nabildovanih mladića!

  • Želeći da njen novi spot bude savršen, pevačica je napravila veliki kasting i izabrala dvojicu najseksepilnijih mladića, Denisa i Berija, kojima su poverene glavne uloge. Inače, njih dvojica su iz Hrvatske, studenti su glumačke akademije, fitnes treneri i profi igrači. Stoja je u spotu promenila nekoliko kostima i frizura i sve je proteklo u izuzetno pozitivnoj atmosferi, uz mnogo vrućih scena.

  • Stoja je u nekim scenama stroga gospodarica koja dominira i svašta radi dečaku vezanom lisicama. Izvor blizak folk pevačici kaže da joj to nije bilo teško da odradi, jer takve egzibicije stalno vežba kod kuće... A, kako se pokazala, videćete uskoro, jer uspela je da iznenadi i manekena svojim umećem zavođenja i otkrivanja “Do gole kože”.